Wednesday, 7 December 2011

Promosi Blog Baru - Hadiah Misteri

Kepada sesiapa saya yang membeli produk seluar dalam dan bra murah diblog ini bermula pada 07.12.2011 - 28.02.2012, saya akan memberi satu hadiah misteri berupa barang kraftangan kain pua dari sarawak atau hasil kraftangan yang menarik dari sarawak.

Syarat Utama Untuk Mendapat Hadiah Misteri Ini adalah:-

1. Jumlah Pembelian Seluar Dalam Dewasa/Kanak2 Dan Bra Bernilai RM100.00.
2. Pembelian Mestilah Satu Resit Atau Satu Penghantaran Pesanan.
3. Hadiah Misteri Ini Hanya Akan Diberi Kepada Mereka Yang Membayar Penuh RM100.00
4. Tarikh Tutup Pembelian Untuk Mendapat Hadiah Pada 28.02.2012.
5. Hadiah Misteri Akan Dihantar Sama Dengan Pesanan Yang Telah Dibayar.

Acara pemberian hadiah ini dilakukan bagi merasmikan blog seluar dalam wanita bukan berJENAMA dilayar maya ini.
So. Jangan lepaskan peluang untuk mendapat hadiah istimewa daripada saya sebelum 28.02.2012. Tempoh 3 bulan promosi adalah muktamad dan amat berbaloi untuk anda dan saya. Memandangkan blog ini masih baru, maka saya juga berharap tempoh promosi tersebut bertepatan dgn anda.

Tengok..anda bakal mendapat hadiah ini atau yang lainnya..jangan tunggu hadiah ini terhad kepada 10 orang terawal sahaja.

 Kraftangan Sarawak


Kain Pua Sarawak



Seluar Comel Untuk Kanak2 Gurl

Produk saya bukan BerJENAMA..tapi adalah untuk mereka yang ingat bershopping gaya online dgn budget yg amat berpatutan dan berbaloi.


Seluar Dalam Comel Kanak-Kanak Girl
 Harga : RM6.00/pc
Saiz : 3yr - 6yr
 Disini saya juga menjual produk seluar dalam utk anak2 kita.Comel dan menarik, buat masa ini saya upload dulu jenama mickey for girl dalam pelbagai warna. Anda boleh memilih warna atau ambil semua warna tersebut, apa yang penting warna2nya semua menawan dan cantik.

3 Warna : Pink/Kuning/Purple

Anda boleh buat tempahan mengikut budget anda, sebab seluar ini saya jual jauh lebih murah dari harga pasaran yang mempunyai kualiti yang sama. Anda boleh membeli 1 helai atau 10 helai terpulang dgn budget anda, tapi saya sarankan agar anda membeli dalam kuantiti melebih 10 helai kerana boleh menjimatkan kos penghantaran.Anda boleh buat tempahan bersama seluar dalam dewasa dan kanak-kanak sekali penghantaran bagi menjimatkan kos pos anda.

Walaubagaimanapun saya akan mengupload banyak lagi produk dalam kanak-kanak dan dewasa buat masa akan datang. Saya perlukan komen dan tempahan atau pertanyaan dari anda tentang produk dalam wanita ini, kerana sokongan amat penting untuk saya.

Sokong dari anda amat dihargai.



Tuesday, 6 December 2011

Seluar Dalam Murah Belaka!!!

Add caption


Inilah seluar dalam yang telah siap diorder dan dipacking untuk dihantar kepada pembeli.Kebanyakkan pembeli sebelum ini semuanya offline, so semua penghantaran C.O.D., dan barang sampai tepat pada masanya.Kekadang tu ada yang tambah order time stok dah out sale.

Memandangkan semuanya tertarik dan menarik saya bercadang meluaskannya pulak dalam perniagaan ala blog nie. Hope kawan di blog sudi le memberi dan order.hehhehehe..

Kalau yang mencari seluar atau bra BerJENAMA bukan di blog nie, sebab saya cuma jual yang berpatutan dan sesuai utk budget ciput..heheheh, tak pun utk mereka yang segan nak beli hadiah untuk sang isteri atau kekasih....!!!

Seluar & Baju Dalam Murah


Saya bukan penjual seluar dan baju dalam berjenama..heheh..tapi mungkin boleh memenuhi permintaan anda dengan budget yang anda ada. Saya hanya menjual seluar dan baju dalam mengikut keperluan anda, paling senang nak cakap...anda boleh beli online walaupun tanpa jenama yang gah!!!!.....tetapi berbaloi kerana saya percaya anda tentu menyukainya.

Free Saiz 
Harga :- RM10.00/2pcs


Bra Murah - MerahPink/Putih Garis Hitam
Saiz : 32/70A,34/75A,36/80A
Harga : RM10/1pc