Tuesday, 28 February 2012

Masa itu Emas..Segera Buat Pilihan!!!

 Mula langkah anda memiliki seluar dalam murah di blog aku nie, jangan lepas peluang....ini stok terhad sahaja.

Seluar dalam ini adalah stok terhad setiap jenis ada 4helai sahaja, ko orang bole order cepat, kain cantik dan memang menarik.Harga pun memang berbaloi utk yang memang budget ciput.hehehe...!!!. 3 helai baru rm10/- sahaja.

Pelbagai warna dan corak untuk dipilih. Harga amat berbaloi dengan budget ko orang. Dibuat dengan kain kapas 100% dan  selesa dipakaikan.Jangan tunggu lagi, buat pilihan segera.!!!


Ko orang bertubuh besar, jangan bimbang ada yang sesuai untuk adan. Tengok di sini ada saiz besar dan ada pelbagai warna untuk dibuat pilihan.
Tapi kena ingat ini adalah stok terhad buat masa ini. harga amat berbaloi dan sesuai dengan budget ko orang. Kualiti juga amat cantik dan menarik.

Macam mana yang ini, stok terhad tinggal 6 helai sahaja.








Thursday, 16 February 2012

SAIZ SELUAR DALAM SEBENAR ANDA


Nak tahu bagaimana mendapatkan saiz seluar dalam yang betul dan sesuai dengan anda?.

Buatlah ukuran nie dulu yea!!!!.....

Ukur sekeliling saiz pinggang anda. 
Ukur dibahagaian yang paling berisi di bawah pinggul anda (10 inhci dibawah pinggang)

Adakah saiz anda nie????

                                    Pinggang Pinggul           Saiz

25"-26"  35"-36"            S
27"-28"  37"-38"            M
29"-31"  39"-41"            L
32"-34"  42"-44"            XL
35"-37"  45"-47"            XXL
38"-40"  48"-50"            XXXL

Wednesday, 15 February 2012

Tip-Tip Hangat Pasal Seluar Dalam

Kain Kapas 100%
 Seluar dalam wanita adalah keperluan yang amat penting pada wanita, maka ramai wanita perihatin memilih pelbagai jenis seluar dalam yang dijual di pasaran/shopping centre. Ada yang suka yang berJENAMA dan ada yang suka KUALITI., tapi itu terpulang kepada budget setiap individu.

eH..EH..eh..eh..PERLU ke Aku nak Tau NIE?????:-

ANDA PERLU  TAU!!!!.....FABRIK KAIN KAPAS adalah yang terbaik untuk dijadikan pilihan, ini kerana penyerapan dan pengeringannya amat cepat dan ini boleh memberikan keselesaan pada si pemakai.

Belakang
Jika anda juga suka jenis LYCRA SPANDEX DAN NYLON SPANDEX  atau apa jua yang ada dipasaran, pastikan PANEL LAPIK BAWAH adalah FABRIK KAIN KAPAS.


ANDA PERLU TAU!!!!......seluardalam anda perlu diTUKAR dengan yang BARU!!!!...ini perlu jika; 
Lipatan pada kaki dan pinggang mengembang atau longgar, tepi seluar tergulung atau terlondeh, fabriknya nampak menipis dan tidak selesa.

Depan - Lapik Kain Kapas
So..jangan le tunggu lagi...cepat-cepatlah tukar baru..betul tak?...takkan nak guna jugak..SELUARDALAM dalam blog aku nie ..MURAH-MURAH dan CANTIK MOLEK...hehehehe...!!!

ANDA PERLU TAU!!!!...Jangan main redah je bila nak memcuci seluar dalam....kalo mahal lagi le sayang....tapi kalo tak mahal pun, kualiti cantik tentu kita sayang kalo cepat rosak..sedangkan kita abru beli semalam atau 2 hari lepas....jadi  aku rasa anda perlu tau jugak cara2 mencucinya kan!!!!

Cuci Seluar Dalam anda dengan TANGAN sambil menggosokkan sabun mandi sahaja sudah mencukupi.Bilaskan dengan air bersih dan keringkan ditempat redup dan berangin, jangan sesekali menjemur seluar dalam anda terus dibawah panas terik matahari, kerana cuaca yang panas boleh merosakkan fabrik elastik cepat longgar. Jika anda nak cuci dengan MESIN BASUH...gunakan beg khas utk seluar dalam.




TUKAR SELUAR DALAM ANDA 3 KE 4 KALI SEHARI.



INGAT!!!!...Anda perlu menukar seluar dalam 3 ke 4 kali setiap hari..ini semua utk kesihatan kita, betul tak??....jadi dapatkan simpanan seluar dalam yang banyak, supaya anda tidak kehabisan seuar dalam bila anda perlu...DAPATKAN DARI BLOG NIE SEGERA....!!!!...MURAH DAN CANTIK KHAS UTK ANDA....

Sunday, 12 February 2012

Produk Baru 2012 - Cantik Dengan Corak Berenda

 SELUARDALAMWANITA 
JENIS RENDA CANTIK
 Warna Biru Laut...cantik dan lembut je mata memandang color nie.

Harga - RM10/3Helai.


 Nak Color Pinky..Nah nie le Cantik....!!!!




Saturday, 11 February 2012

Seluar Dalam Wanita....Selamat Menyambut hari Kekasih...

14hb Februari 2012..makin dekat bagi sepasang kekasih, masa ini lah masing2 memikirkan hadiah buat sang kekasih hati...pelbagai pilihan ada dimana2 shopping komplek...banyak pilihan juga ada....tapi kalo terfikir nak bagi hadiah yang belum pernah diberi atau mungkin satu yang anda terfikir nak memberikannya pada sang kekasih anda..ini lah tempat dan lokasinya...hadiahkan kekasih anda dgn seluardalam..bkan BerJENAMA dari blog saya ini, saya sedia hantar tepat pada masanya..heheh..sekurangnya 3arie berkerja bagi semanjung malaysia manakala sabah/sarawak 1minggu berkerja....

Kalo malu nak belikan diluar sana..shopping komplek atau dimana sahaja si SELUARDALAMwanita nie berada...sudilah jenguk blog sy dan anda boleh membuat pilihan dan order terus diruang yang telah sy sediakan atau hubungi terus ke no telephone yang tertera di situ.....

Nak..ini Gstring...special sebagai hadiah pada hari kekasih....pilihan wanita dan walaupun tidak BerJENAMA tetapi amat berbaloi utk anda atau sebagai hadiah utk yg teristimewa.....kekasih anda...samada anda masih bujang, dah kawin, dah dewasa/otai...atau anda nak guna sendiri bagi yang pompuan le..hehehe...jimat, menarik  dan cantik.....


Gstring..Menarik Utk Hadiah
RM10/3helai
HARI KEKASIH makin dekat..nak bagi hadiah tak tau apa...intailah blog ini..mana tau anda ingin sesuatu yang boleh membuat kekasih anda gembira dan bahagia..tak pun terkedu sejenak..hahahahaha....

Depan seluar
(RM8.00/1HELAI)
(RM15.00/2HELAI)
Kalo tak nak hadiah GSTRING...NAK..!!!...nie ada lagi yang lebih menarik...BOXER utk WANITA......kain yang cantik  dan berkualiti tetapi berbaloi utk anda...anda akan rasa selesa dan puashati apabila  menggunakannya. Harga Boxer ini amat menarik dan lebih murah dari kedai2 diluar sana...Sehelai RM8.00 tetapi jika anda beli dalam kuantiti yang banyak saya akan - sekurang2nya 10helai anda cuma perlu bayar saya RM65.00 sahaja....ini bermakna harga sehelai jatuh kepada RM6.50 sahaja. Boxer nie 100% cotton.
Belakang Seluar
Semua stok yang saya jual adalah terhad, siapa cepat dia dapat...anda tidak rugi menggunakan produk yang saya jual kerana harga yang ada setanding dgn harga dipasaran.Buat pilihan sebelum stok habis....anda pilih dan tentukan bila anda perlu saya akan hantar terus ke alamat yg anda tentukan.

Selamat Menyambut Hari Kekasih Semua..kawan2,adik2,abang2,kakak2,makcikpakcik, cikgucikgi, tuanpuan dan sape je ....semoga bergembira dan senyum selalu.....

Friday, 10 February 2012

Ello...Shopping Cnie..Terima Kasih

Tengok le aku nie..hehehe...anak aku le yg paling bertuah dan paling mencuit hati..macam2 kerenah ada...

Agak lama jugak blog fesyendalamwanita.blogspot.com aku nie tak melakar potret seluar dalam atau bra2(baju dalam) yang menarik dan murah2. bukan apa tapi masalah teknikal kat handphone aku atau kat pc nie ke kesilapan yang berlaku aku pun tak pasti, apa yang pasti semua potret seluarbaju dalam yang aku nak promosi hilang tanpa dapat dikesan.....aku bukannya upload sekali tapi hampir 5 kali aku buat itu jugak yang jadi..penat aku amik gambar dan penat upload semuanya hilang dari dalam handphone dan pc nie pun entah le...pening aku le pc oiii...

Sebab itu le blog aku nie sunyi sepi tanpa potret seluarbajudalam tu..hehehe..kalo sesape yang masuk blog aku nie..aku ucapkan terimakasih..kalo nak order bole je ON....call je contact no aku tu ye....