Wednesday, 18 March 2015

Maaflah Aku Tak Jual Panties Seksi Seksa Jiwa Raga!!!

Aku lebih suka jual yang buat wanita idaman kalbu cantik cute dan comel....tengoklah lepas pakai girdle perut nie yg sangat selesa ramai akan jatuh cinta sampai jatuh tangga....sbb memang btui ada power lepas pakai tu....hehehehe

RM10/pc 
Beli 12pcs - RM : 8/pc
Warna : 6 pilihan warna
Kain Cotton



Cuci Mata Biar Jelas Nampak.

Hehehehe.....yg mmg ramai nak tengok adalah panties wanita...jangan marah kalo saya kata ada lelaki pun suka...btui x???....tolong jawab diruangan KOMEN..hehehehe....nanti sy reply...dgn syarat ada order.....selai...2lai...10lai.....jom order yg menarik dimati hati mu.....

Harga : RM12/pc
Beli 12pcs : RM6/pcs
Kain : Lembut Lycra/Nylon/Cotton





Mansidai Panties Cute

Inilah Mansidai..panties anak-anak kita yg memang comel dan cute....harga murah2 je berbaloi dgn quality kain cotton yg sangat lembut dan serap peluh.

Harga : RM10.00/pc
Beli 12pcs : RM5.00/pc
Jenis Kain : Cotton Lembut
Size : Umur 8 hingga 10 bole muat



Sunday, 1 March 2015

Girdle @ Barut Perut

RM10/Lai
Postage RM6/6lai

Agak mengejutkan permintaan yang melonjak tinggi dgn girdle barut perut ini membuat kami menambah stok yang banyak utk memenuhi permintaan pelanggan yg makin hari makin suka pada panties yg memang selesa dipakai oleh semua wanita samada dalam pantang atau utk kegunaan harian.