Saturday, 11 February 2012

Seluar Dalam Wanita....Selamat Menyambut hari Kekasih...

14hb Februari 2012..makin dekat bagi sepasang kekasih, masa ini lah masing2 memikirkan hadiah buat sang kekasih hati...pelbagai pilihan ada dimana2 shopping komplek...banyak pilihan juga ada....tapi kalo terfikir nak bagi hadiah yang belum pernah diberi atau mungkin satu yang anda terfikir nak memberikannya pada sang kekasih anda..ini lah tempat dan lokasinya...hadiahkan kekasih anda dgn seluardalam..bkan BerJENAMA dari blog saya ini, saya sedia hantar tepat pada masanya..heheh..sekurangnya 3arie berkerja bagi semanjung malaysia manakala sabah/sarawak 1minggu berkerja....

Kalo malu nak belikan diluar sana..shopping komplek atau dimana sahaja si SELUARDALAMwanita nie berada...sudilah jenguk blog sy dan anda boleh membuat pilihan dan order terus diruang yang telah sy sediakan atau hubungi terus ke no telephone yang tertera di situ.....

Nak..ini Gstring...special sebagai hadiah pada hari kekasih....pilihan wanita dan walaupun tidak BerJENAMA tetapi amat berbaloi utk anda atau sebagai hadiah utk yg teristimewa.....kekasih anda...samada anda masih bujang, dah kawin, dah dewasa/otai...atau anda nak guna sendiri bagi yang pompuan le..hehehe...jimat, menarik  dan cantik.....


Gstring..Menarik Utk Hadiah
RM10/3helai
HARI KEKASIH makin dekat..nak bagi hadiah tak tau apa...intailah blog ini..mana tau anda ingin sesuatu yang boleh membuat kekasih anda gembira dan bahagia..tak pun terkedu sejenak..hahahahaha....

Depan seluar
(RM8.00/1HELAI)
(RM15.00/2HELAI)
Kalo tak nak hadiah GSTRING...NAK..!!!...nie ada lagi yang lebih menarik...BOXER utk WANITA......kain yang cantik  dan berkualiti tetapi berbaloi utk anda...anda akan rasa selesa dan puashati apabila  menggunakannya. Harga Boxer ini amat menarik dan lebih murah dari kedai2 diluar sana...Sehelai RM8.00 tetapi jika anda beli dalam kuantiti yang banyak saya akan - sekurang2nya 10helai anda cuma perlu bayar saya RM65.00 sahaja....ini bermakna harga sehelai jatuh kepada RM6.50 sahaja. Boxer nie 100% cotton.
Belakang Seluar
Semua stok yang saya jual adalah terhad, siapa cepat dia dapat...anda tidak rugi menggunakan produk yang saya jual kerana harga yang ada setanding dgn harga dipasaran.Buat pilihan sebelum stok habis....anda pilih dan tentukan bila anda perlu saya akan hantar terus ke alamat yg anda tentukan.

Selamat Menyambut Hari Kekasih Semua..kawan2,adik2,abang2,kakak2,makcikpakcik, cikgucikgi, tuanpuan dan sape je ....semoga bergembira dan senyum selalu.....

3 comments:

  1. Anda Boleh Buat Tempahan Disini Atau Melalui Email Atau Contact Saya Terus....

    ReplyDelete
  2. Harap Maaf Semua Produk SeluarDalamWanita CK Batu habis stok.Mohon maaf ada yang telah order.

    ReplyDelete
  3. Boxer - harga RM8/sehelai
    SeluarDalam - Tulis CK dipinggang - RM10/3helai
    SeluarDalam - Berenda/Bkn Produk CK - RM10/3helai
    GString CK - RM10/3helai

    ReplyDelete