Thursday, 5 July 2012

Pentingnya Panties Pada Pemakai

Heheheheh.....tentu semua tau kan.....!!!!

Aku agak kering idea sebenarnya, tapi aku cuba juga nak kongsi kat kawan-kawan di sini, bahawa memakai panties adalah amat penting pada kita semua, ianya umpama satu keperluan yg sangat penting sepjg masa kita menjalani kehidupan seharian. Sudah tentu kita akan rasa kelainan kalau kita tidak memakainya kan, walaupun kita sudah menggenakan seluar jean atau pant...tentu janggalkan....tanpa adanya panties bersama!!!.Semua kita perlukan panties utk melengkapkan pakaian seharian kita, supaya kita boleh membuat kerja dengan tenang,selesa tanpa ada rasa resah atau gelisah yg menggundang stress pada diri kita.

Dari kecil kita dah dibelikan dan dipakaikan dgn pakaian bentuk panties....tengok pampers...heheheh..itu le salah satu keperluan si baby...makin die besar..emak die beli le pulak kidunderwear....wahhh...time nie kita sibuk belek underwear anak kita yg comel-comel...bukannya nak beli satu atau dua...hahahah...kalau boleh nak beli semua yg cute2 tu le.....so....tu le kelebihannya panties pada kita....ianya keperluan kita. Anak kita pulak makin meniti usia remaja....kita nie sebagai emak die le yg lebih peka dgn pakaian dalam yg perlu anak kita guna...kita le yg sibuk menyusun atur cara-cara memilih panties yg terbaik tuk si gadis kita tadi....bah kata segala-galanya kita le sibuk utk memilih pakaian terutama pakaian dalam utk anak gadis kita....wahhh!!!..hebatkan....pilihan kita pasti panties yg terbaik utk si gadis kita kan.

Maka dengan idea tersebutlah, aku beranikan diri utk membuat blog dan menjual panties ini secara online walaupun mungkin bagi sesetengah orang yg terjah blog aku rasa kurang selesa, aku tau masih ada yg di luar sana mencari-cari blog yg menjual panties yg comel dan harga yg berbaloi. Buktinya nyata ada yg datang ke blog aku nie sambil bershopping terus....itu lah buktinya masih ada yg perlukan blog panties nie ujud.....!!!

No comments:

Post a Comment