Thursday, 26 July 2012

Promosi Seluar Dalam Bulan Ramadhan

Harap maaf....kami mungkin kurang mempromosi iklan ke semua ruang internet sepanjang bulan ramadhan ini bagi meghormati bulan yang mulia dan kawan-kawan yg kureng selesa dgn promosi atau iklan yang kami linkkan ke semua ruang iklan atau fbok,tagged,google,blog,majalah,ruang iklan percuma dan lainnya buat masa ini.

Walaubagaimanapun kami mengalu-alukan kunjung kekawan ke blog ini utk membuat sebarang tempahan atau pesanan, kerana kami tetap akan melayan semua tempahan dibuat sepanjang bulan ramadhan ini.Terima kasih kami ucapkan kerana sudi bershopping bersama kami.

Selamat Berpuasa Semua!!!!!!!!!!!!!

Monday, 23 July 2012

Berita Hangat!!! Panas!!! Sensas!!!....Panties Londeh..Lusuh Milik ??????

Promosi...Promosi..Promosi....kami akan membuka jualan murah sempena hari raya tahun 2012 ini. Sila le berkunjung utk mendapat harga promosi bagi produk-produk ini. Semua produk ini adalah teristemewa buat anda, bershopping lah sempena raya 2012 utk mendapat harga termurah yg kami offer, harga akan normal bagi selepas 31/08/2012



Harga Promosi Sempena Hari Raya
RM3.00/15 pcs + RM7/postage
Offer Tutup 31/08/2012
(Boleh Campur 3 Design Tersebut Di Atas)

Harga Promosi Sempena Hari Raya
RM35.00/pcs + RM7/postage
Offer Tutup 31/08/2012
(Stok Terhad)

Harga Promosi Sempena Hari Raya
RM35.00/pcs + RM7/postage
Offer Tutup 31/08/2012
(Stok Terhad)

Thursday, 19 July 2012

Ramadhan Sudah Datang Menziarahi Kita

Salam sahabat blogku .

Di sini comelladyshop dgn ini mengucapkan selamat berpuasa utk semua umat Islam diseluruh Malaysia.Kami mengucapkan terima kasih juga kepada semua kawan-kawan yang pernah singgah dan pernah memborong atau membeli dgn kami disini.

Selamat Puasa Di Bulan Ramadhan Bermula Esok

Wednesday, 18 July 2012

Gorjesss....Cute.....Colourfull

Gorjesssssssss!!!!...do you like it...then grabe one dear....!!!!!.
..................it specially for you....!!!!
do want me...see me here...
........plz....click on me....sweet pretty dress..!!!





Shopping Raya Dah Pun


Wah...warna-warna memang ceria utk hari raya 2012 nie...pelbagai warna pilihan kini muncul handbag yang begitu comel dan cantik utk anda miliki. Anda boleh terus membuat pesanan disini, dan jangan lupa sms atau emel produk yang dipilih bersama maklumat pembayaran dan alamat penghantaran anda bagi memudahkan kami menghantar produk yang ditempah sampai tepat pada masa yang telah ditetapkan.





Sunday, 15 July 2012

Dulu Fesyendalamwanita Now Comelladyshop.....!!

Inilah video pertama aku buat dalam masa aku mula-mula melibatkan diri menjual seluar dalam melalui blog. Wow..sambutan amat baik sekali..Walaupun info di video ini adalah seluar dalam lama yg aku dah jual abis..tetapi ianya adalah kenangan yg sukar dilupakan..membuat video seluar dalam jualan aku sendiri...banyak lagi video telah aku muaturun dalam youtube...boleh search dalam google...!!!

Harap maaf stok yang aku muaturun divideo ini sudah out of stock...so jangan order disini...sila le keruangan produk utk mendapatkan panties terbaru. Aku akan muaturun lagi nanti video-video panties baru buat kawan-kawan...mana tau sibuk search youtube leh gak singgah kat video aku sambil2 shopping....


Jenis Apa Seluar Dalam Awak Pakai Beb?????

Agak pelik tapi itu adalah benar-benar belaka.!

Kita sebagai wanita memang banyak meluangkan masa mencantikkan diri  dari luaran hingga  dalaman. Tetapi jangan leka membeli asessori lain seperti subang,rantai, pin baju, gelang dan juga makeup ataupun alat pencerah atau alat komestik antipenuaan..yg senonim dengan wanita moden hari ini..nak bergaya  nak glamor...nak menggoda.....hehehe....

oppsss!!!....jgn nak goda-goda....hehehhe..panties camner pulak..lusuh...adoiii...ada akal ke pakai panties lusuh..tapi baju mahal gila...mmm...makeup..jenama terbaik dipasaran.....nie yg tak patut nie...!!!!.takpun..baju cantik ....bergaya dan mempersona......mmmmm...panties dah tukar cantik juga tak....!!!..kalo belum.....tu kira tak bergaya...tak cantik lagi...nak cantik..perlu le semuanya cantik.....anggun...baru leh kata glamor.


Thursday, 12 July 2012

Panties Utk Hari Raya 2012

inilah antara panties yg paling comel yg perlu kawan semua miliki, aku jual dgn harga murah jika beli dalam 10 helai ke atas, boleh campur2....warna pelbagai....syaratnya kena bayar dulu then aku atr le kat sesiapa yg order..stok masih byk..mmg khas tuk musim perayaan....so jgn beli baju raya je...beli le panties sekali...baru le cun raya nanti...vouge.....hehehhehe





Tuesday, 10 July 2012

Cara-Cara Memilih Seluar Dalam Yang Selesa

Salam semuanya .....!!!

Siapa dah shopping panties atau seluar dalam dalam blog aku hah????....belum lagi...dah....tengah pilih.....!!!!..mmmm...semua jawapan tu aku pun tak tau....hehehehe. So, nak tanya lagi nie....siapa yang pakai seluar dalam tiap kali beli asyik ketat je..asyik xselesa je....rasa rugi je beli....seluar asyik berlipat je kat pinggang, seluar menggigit je...sakit lor...????...takpun....adoiii..pasal terlondeh le pulak....!!!..ler....pakai skirt ketat nampak lak garisan panties nie???....last.....seluar dalam aku dah lusuh....nak beli baru le!!..bab nie aku suka dgr..jom shopping je kat cnie...byk pilihan...murah lak tu.....!!!

Sini aku nak kongsi masalah seluar dalam dan cara mengatasinya dgn kawan semua:-

1. Apakah cara yang betul ketika dalam menggenakan seluar dalam menentukan keselesaan pemakainya?.
    Sarung seluar dalam dan tarik ke atas sehingga ke posisi yang selesa.
    Pastikan bahagian belakang seluar dalam memenuhi keseluruhan punggung.
    Pastikan pita dibahagian pinggang dan punggung tidak berlipat.

2. Dimanakah posisi betul panel bawah seluar dalam?
    Pastikan jahitan pada bahagian hadapan panel kelihatan dan tidak seharusnya terselit ke belakang bagi
    memastikan keselesaan pemakai sepenuhnya.

3. Pinggang seluar dalam sentiasa bergulung tapi bahagian pinggulnya selesa?
    Anda telah memilih saiz seluar dalam yang salah!
    Pinggang seluar dalam mestilah dalam kedudukan yang tetap dan selesa serta tidak berlipat.
    Anda perlu memilih seluar bersaiz kecil dgn pelbagai rekaan yg menarik disini.

4.  Kaki seluar dalam menggigit dan bergulung?
     Anda telah memakai seluar dalam yang terlalu kecil, periksa samada bukaan seluar dalam berkedudukan
     yang sama dari sisi ke sisi. Jenis fabrik seluar dalam hendaklah dari bahan memeri atau berelastik.
     Jika perkara diatas sudi diikuti dan masih alami masalah yg sama, anda perlu memilih seluar berpotongan
     tinggi.

5. Seluar dalam seperti mahu terlondeh?
    Ini kerana hilang keanjalan getah pinggang seluar dalam tersebut.
    Seluar dalam yang muat selesa adalah seimbang dan selari serta meliputi semua punggung.
    Ganti seluar dalam jika seluar tersebut londeh disebabkan seluar dalam itu lusuh.

6. Apakah yang mesti dilakukan untuk menggelak garisan seluar dalam kelihatan pada pakaian?
    Pilih seluar dalam berliputan penuh seperti potongan maxi atau potongan seluar pendek (short).
    Kedua-duanya memberi keselesaan sama seperti seluar dalam biasa malah ia mampu mengelakkan
    kesan seluar dalam jika menggenakan pakaian ketat.
   
7. Apakah fabrik terbaik untuk memastikan keselesaan seluar dalam?
    Fabrik dari kain kapas adalah yang paling baik dan amat selesa dipakai. Fabrik lycra spandex
    dan nylon spandex memberi kebebesan dan regangan bebas dari kemasan utk tubuh.
    Penting sekali anda perlu memilih seluar dalam yg panel bawah dilapik dari kain kapas
    bagi memastikan serapan serta pengeringan segera.
 
8.  Bila seluar dalam perlu ditukar?
     Lipatan pada kaki dan pinggang telah mengembang dan longgar, tepinya bergulung atau terlondeh
     jahitan tets atau fabriknya menipis dan tidak selesa dulu.
     Tukarlah dgn seluar baru disini..comelladyshop..kami ada banyak jenis seluar utk dipilih.

9.  Bagaimana menjaga seluar dalam?
     Periksa label peraturan mencuci yang disediakan.
     Jika mencuci dgn mesin, gunalah uncang khas utk seluar dalam.
     Keringkan ditempat redup dan berangin.
     Panas terik boleh menyebabkan fabrik elastik cepat longgar.

10. Bagaimana menentukan saiz sebenar seluar dalam anda?
      Dapatkan tali pengukur dan sekeliling saiz pinggang, ukur bahagian paling berisi
      dibahagian pinggul (10inchi bawah pinggang)

   
 


Tip-Tip Seluar Dalam Panjang Umur

Hot!!!...Sexy!!!..Cun...!!!

Ramai pengunjung fesbok aku memberi feedback macam tak suka aku pamerkan perniagaan aku melalui fesbok aku di www.facebook/prettycuncomel.com, ha'ah!!!...mentang le aku nie masih baru, masih belum punya nama dan masih belum glamour....aku amat terasa dgn tempias negatif dari kawan-kawan difesbok.

Perniagaan adalah cabaran baru dlm hidupku, NIAGA PANTIES secara online , memang aku rasa kalut jugak bila rakan fesbok ramai memberikan aku pandang negatif, tapi segalanya itu adalah cabaran tuk aku terus menerus mempromosi panties aku secara online melalui blog atau fesbok.

Sememangnya aku mendapat feedback negatif dari kawan lelaki di fesbok, tapi kebanyakkan pelanggan aku adalah lelaki..hehehe..tulah yg menghairankan...mereka membeli panties nie secara online utk si isteri tercinta atau utk si anak gadis yg jelita..kasihsayang tak mengenal malu dan segan...shopping le panties online disini...dgn harga yg amat berbaloi serta panties yg amat cantik dan cute....!!!




Buat kawan blog, aku akan mencari tip-tip penjagaan seluar dalam supaya boleh berusia panjang atau tahan lama.hehehhe..mcam manusia pulak tu.....kekadang kita amat suka seluar dalam yg kita beli, kalau boleh kita nak le seluar dalam tu tahan lama, maka kita perlulah menjaganya dengan baik.....opssssss....tunggu..tip-tip menjaga usia seluar dalam di isu yang akan datang.
JANGAN LUPA BERSHOPPING PANTIES DISINI!!!!!




Monday, 9 July 2012

Jenis Seluar Pilihan


Inilah jenis-jenis seluar dalam yg mungkin kita pakai seharian, kawan semua lak bagaimana..yg mana satu jadi pilihan????...semuanya terpulang kepada individu itu sendiri dalam memilih jenis apa yg die org suke.Andai kawan semua susah nak nyatakan jenis pilihan tengok sahaja disini...byk pilihannya.

Seluar Merah Menarik Dan Sexy


Warna-warna segar boleh dipilih disini, kepada mereka yg suka warna seperti ini dapatkannya disini.
Samada dalam saiz yg besar, sederhana dan kecil kami akan tampilkan utk kepuasan anda dalam ber shoppong di comelladyshop. 





Nak Seluar Dalam Wanita

Salam semua..terima kasih kunjungi blog aku nie....!!!!


Aku mula libatkan diri dlm dunia fesyen....ini semua kerana dari hari ke sehari pelbagai jenis pakaian ada di pasaran.....trendy..menawan...cun....semuanya org suka termasuk kawan-kawan blog aku juga kan. Tapi walaubagaimanapun aku tetap memperluaskan jualan panties aku disini..kerana blog aku special utk panties, tak kira wanita atau lelaki boleh membelinya melalui online tanpa rasa malu dan segan.

Baju oh baju adalah fenomena produk baru aku disini. Aku harap ada yg sudi membeli dan memberi sokongan.